За нас

Musculi.com е медиен портал, чието съдържание обхваща едни от най-актуалните теми в нашето съвремие – здравословен начин на живот, антиейджинг, спортуване, красота, диети и хранителни добавки.

Musculi.com е мястото, където ще намирате винаги актуална и интересна информация, която ще Ви улесни по пътя към постигането на оптимална здравословна форма. В нашите раздели всеки човек може да открие по нещо за себе си и сам да се увери, че не е толкова трудно да се сдобиеш с желаната фигура или да се радваш на завидни спортни постижения.

Musculi.com се стреми да бъде от максимална полза както за активно спортуващите атлети, състезатели и бодибилдъри, така и за всички, които искат да водят балансиран и здравословен начин на живот. От нас на достъпен език ще научите как да тренирате правилно и защо става все по-важно да подбирате внимателно хранителните продукти, които включвате в своето ежедневно меню.

Musculi.com подкрепя активно силовите спортове в България. Една от основите ни цели е да помогнем за популяризирането им, защото въпреки големите световни постижения на нашите спортисти в областта на тежката атлетика, бодибилдинга и бойните спортове, за съжаление за тях все още се знае прекалено малко у нас.

Musculi.com не пренебрегва и любителите-аматьори. Порталът ни започна поредното издание на своя традиционен он-лайн фитнес конкурс. Вече може да ни изпращате Ваши снимки, които ще бъдат оценявани от нашите посетители, познати или напълно непознати хора като по този начин ще бъде определено крайното класиране в надпреварата. За happy end победителите ще си поделят наградния фонд, осигурен от онлайн магазин за хранителни добавки Silata.com.